Rólunk

logoDuna Autó Zrt.img
1037 Budapest, Zay utca 24.
Telefonszám: +36 1 801 4169
Szalon: H-P: 08.00-17.30 / Szo: 10.00-13.00
Szerviz: H-P: 07.00-18.00

Duna Autó Subaru szalon

Cégünk az egyik legsikeresebb Subaru márkakereskedés és márkaszerviz Magyarországon.

Nagy tapasztalattal rendelkezünk a japán autók forgalmazásában és szervizelésében. A hazánkba érkezô legújabb modellekkel tesztvezetés keretében többnyire márkakereskedésünkben ismerkedhetnek meg elsőként az érdeklődők elôször. A Subaru nevéhez kötődik a világon egyedülálló szimmetrikus összkerékhajtás (Symmetrical AWD) és a legújabb generációs boxer motorok.

A Duna Autó Zrt. már régi tagjának számít a Subaru márkakereskedés, hiszen a márka 2005 végén jelent meg kínálatunkban. Subaru márkakereskedésünk gépjárművek értékesítésével és márkaszervizelésével is foglalkozik. A rohamosan növekvő kereslet miatt döntöttünk a „csillagos” márka forgalmazása mellett. A japán autók forgalmazásában és szervizelésében igen nagy tapasztalatot szereztünk, ezért úgy döntöttünk, hogy a Mitsubishi, a Nissan és a Honda márkákat méltó módon egészítheti ki e magas technikai színvonalú márka. Kezdetben az értékesítés külön, a cég első bemutatótermében, a XIII. kerületi Róbert Károly körúton kezdődött meg, majd 2008 tavaszán beköltözött a III. kerületi központi telephelyre, a Zay utcába, ahol a cég többi márkája mellett ma már önálló Subaru szalon és a Subaru márkaszerviz is található.

Ügyfeleink igényeit szem előtt tartva széles modellkínálattal várjuk az érdeklődőket a szalonunkban, mely 150 m2-en helyezkedik el. Sokéves japánautó-értékesítési- és szerviztapasztalatunknak köszönhetően Subaru kereskedésünk és szervizünk mára a legjobb márkakereskedések között szerepel. Az évek során több mint 300 db új Subaru talált nálunk gazdára, a szervizbe rendszeresen visszatérő ügyfeleink száma pedig ezer felett van.

Kapcsolatfelvételhez kérjük töltse ki és küldje el nekünk az alábbi űrlapot!

Csillaggal* jelölt mezők kitöltése kötelező.