img

Szerviz bejelentkezés

MŰSZAKI VIZSGA

SZERVIZ BEJELENTKEZÉS

IDŐSZAKOS KARBANTARTÁS

SZERVIZ KEDVEZMÉNYKÁRTYA
Igényeljen díjmentesen SZERVIZ KEDVEZMÉNY-KÁRTYÁT, mellyel jelentős kedvezményekkel veheti igénybe szervizszolgáltatásainkat.

Kiváló szakértelmet, eredeti alkatrészeket, tartozékokat és kényelmes megoldásokat kínálunk minden kártyatulajdonosnak!


24 ÓRÁS AUTÓMENTŐ ÜGYELET - TEL.: +36 20 583 8883
Mi nem hagyjuk az út szélén sem Önt, sem autóját!
Karambol, vagy műszaki meghibásodás?
Csak egy telefon, és a Duna Autó Zrt. 24 órában elérhető autómentő szolgálata rövid időn belül segít a helyzetén.
Munkaidőben kollégánk, munkaidőn kívül szerződött partnerünk által biztosítjuk a gyors és szakszerű segítséget, mely együttműködésünk lehetővé teszi a különleges autómentési helyzeteknek való megfelelésünket is (mélygarázs, árok, akár darut igénylő mentési feladatok).

A segélykérő telefonszám 0-24 óráig azonos: +36 20 583 8883.

Gépkocsiját a Zay utcai telephelyre szállítjuk, ahol - Önnel egyeztetve - elvégezzük a szükséges javításokat, és pár napon belül ismét élvezheti gépkocsijának minden kényelmi és funkcionális szolgáltatását. Egy előre nem látható meghibásodásra, karambolra nem lehet anyagilag felkészülni elinduláskor, ezért a beszállításkor semmiféle költséget nem kell megtérítenie a beszállító sofőrje irányába, azt a Duna Autó Zrt. megelőlegezi az Ön számára.
A javítás időtartamára - habár igyekszünk azt a lehetőségek szerint minimalizálni - nem kell gépkocsi nélkül közlekednie, a Duna Autó Zrt. széles típusválasztékú bérautó flottája rendelkezésére áll, akár a gépkocsi beszállítását követően azonnal.


MÁRKASZERVIZ ELŐNYÖK
A MÁRKASZERVIZ BIZTONSÁGOT AD!
Rengeteg mende-monda van arról, hogy a szakszervizekben történő javítás drága, minősége nem jobb stb. Meg kell Önnek mondanunk, hogy ez nem így van és az alábbiakkal szeretnénk Önt meggyőzni az ellenkezőjéről:

 • Minden javításról kérjen számlát!
  Ha Ön számla nélkül javíttat, jogszerűen nincs sem a javításra, sem a beépített alkatrészekre garanciája. Számla nélkül, úgynevezett olcsó javítást olyan javítók tudnak Önnek ajánlani, akiknek alkatrész beszerzési forrása nem, vagy nem mindig tudható, akik az alacsony ár látszata érdekében minőségileg nem megfelelő alkatrészeket építenek az Ön autójába. Márkaszervizünkben a beépített alkatrészekre garanciát adunk Önnek. Megkapja ezt a ˝sufni tuningban˝ is?
 • A legális szerviz nem drágább!
  Egy legális szervizben (és itt nem csak a márkaszervizekről van szó) Ön pontosan tudhatja hogy autóján milyen javításokat végeztek el, milyen alkatrészeket építettek be. Márkaszervizek esetében a gyári normakönyv szerinti javítási idő az Ön számára ellenőrizhető referencia.
  Nem az a drága, aki magasabb egység óradíjon dolgozik, hanem aki többet számláz ki, vagy kér el Öntől. A szürkegazdaságban mozgó szervizek óradíja esetenként alacsonyabb, de a ráfordított összes óra jóval magasabb lehet, mint a márkaszervizekben. Tehát könnyen lehet, hogy a számlát, ezzel garanciát sem adó javító az Ön számára jelentősen drágább.
 • A javítás technológiája 
  Az Ön autója a család legnagyobb beruházása a lakás, vagy a ház után. Jelentős értéket képvisel, amely nagy veszélyben lehet, ha a javítása nem a megfelelő technológiával és alkatrészek felhasználásával történik. Késő bánat, amikor majd autóját le akarja cserélni és kiderül, hogy értéke százezrekkel marad el attól, amit Ön gondolt, csupán azért, mert szakszerűtlenül javították meg. 
 • Az autó eladásakor a Márkaszervizben vezetett szervizfüzet több százezer forint árelőnyt jelenthet Önnek.
  Amennyiben autóját finanszírozással vette meg és javítása után a finanszírozó megbízott szakemberei úgy találják, hogy autója a szakszerűtlen javítás következtében csökkent fedezetet jelent az Ön hátralevő tartozására, akkor nagy összegű pótdíj befizetést kérhet Öntől.
 • Soha ne engedje, hogy szakmailag nem megfelelő kezek javítsák autóját!
  Az Ön utasai, valamint a többi közlekedő biztonsága a tét! Amennyiben az Ön autója a szakszerűtlen javítás után és e miatt baleset részese lesz, az sok olyan következménnyel jár, amelyet ellenségeinknek sem kívánunk. Megsérülhetünk magunk, utasaink, esetleg a többi közlekedő is. A sérülések okozta következmények (betegség, munkabérbevétel kiesés) legféltettebb kincsünk, az egészségünk károsodása mellett jelentős anyagi hátránnyal járnak. A másnak okozott sérülés kellemetlen jogi esetekbe sodorhatja Önt, amely komoly és a hátralevő életére jelentősen ható erkölcsi és anyagi következményekkel járhat.

Szervizbejelentkezéshez kérjük töltse ki és küldje el nekünk az alábbi űrlapot!

Csillaggal* jelölt mezők kitöltése kötelező.